Advies

Door onze jarenlange ervaring en enorme passie voor het Business Intelligence vakgebied zijn we een uitstekende sparringspartner voor jou. Van het uitwerken van een BI visie en BI architectuur tot het faciliteren van workshops en het begeleiden van de adoptie, we hebben de juiste mensen in huis die je kunnen ontzorgen.

We denken graag op een creatieve manier met je mee over de impact en meerwaarde van Business Intelligence in jouw organisatie. Onze experts, die ruime praktijkervaring hebben bij diverse andere organisaties, staan klaar om je te voorzien op maat gemaakte advies.

  • Impact voor jouw bedrijf of organisatie 
  • Creatieve oplossingen 
  • Meerwaarde voor de onderneming 
  • Praktijkervaring in Business Intelligence

Impact

Bij de keuze voor een Business Intelligence oplossing sta je voor beslissingen met aanzienlijke gevolgen. De selectie van de juiste technologie en architectuur is cruciaal, aangezien een verkeerde keuze kan leiden tot hoge kosten of belemmeringen in integraties. Een onjuiste implementatiestrategie kan zelfs resulteren in een prachtig product dat uiteindelijk niet wordt gebruikt.

Creatieve oplossingen

Aangezien elke organisatie uniek is, zijn ook de benodigde oplossingen dat. Wij begrijpen de complexiteit van technologische keuzes en zijn bedreven in het afwegen van risico’s en kansen. Samen vinden we de meest geschikte leverancier en architectuur voor jouw Business Intelligence behoeften.

Meerwaarde

Het behalen van meerwaarde uit je oplossing vergt meer dan alleen technische expertise. Het doel is om bedrijfsprocessen te verhelderen en waar mogelijk te vereenvoudigen. Met onze ervaring weten we wat werkt en maken we gebruik van evaluaties en statistieken om dit voortdurend te verbeteren.

Praktijkervaring

Dankzij jarenlange succesvolle implementatietrajecten beschikken we over een schat aan expertise. We delen graag best practices om onnodig efficiencyverlies tijdens je implementatie te voorkomen, met respect voor de bedrijfscultuur en heersende waarden.

Meer weten?

Het kloppend hart van Plainwater
Tiemen is de ideale brug tussen business en IT. Als ervaren projectmanager met als bonus een achtergrond in psychologie heeft hij de juiste voelsprieten om obstakels in een project tijdig op te sporen en op te lossen.