Advies

Door onze jarenlange ervaring en enorme passie voor het Business Intelligence vakgebied zijn we een uitstekende sparringspartner voor jou. Van het uitwerken van een BI visie en BI architectuur tot het faciliteren van workshops en het begeleiden van de adoptie, we hebben de juiste mensen in huis die je kunnen ontzorgen.

We denken creatief met je mee over de impact en meerwaarde van Business Intelligence in jouw organisatie. Onze experts met veel praktijkervaring bij andere organisaties helpen jou graag op weg.

  • Impact voor jouw bedrijf of organisatie 
  • Creatieve oplossingen 
  • Meerwaarde voor de onderneming 
  • Praktijkervaring in Business Intelligence

Impact

Wanneer je kiest voor een Business Intelligence oplossing word je snel geconfronteerd met keuzes van grote impact. Het kiezen van de verkeerde technologie of architectuur kan al snel betekenen dat je kosten de pan uitrijzen of dat je bepaalde integraties ineens niet meer kan doen. De verkeerde implementatiestrategie kan zomaar leiden tot een hartstikke mooi product dat niemand gebruikt.

Creatieve oplossingen

Elke organisatie is uniek en vereist ook unieke oplossingen. We zijn bekend met de voor- en nadelen van technologie-keuzes. Hierbij zullen we de risico’s en kansen afwegen. Zo vinden we samen de best passende leverancier en architectuur om je business intelligence te ondersteunen.

Meerwaarde

Meerwaarde uit je oplossing haal je niet met techniek alleen. De bedoeling is om je bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken en waar mogelijk te versimpelen. We hebben inmiddels een aardig idee wat werkt. We maken gebruik van evaluaties en statistieken om dit verder aan te scherpen.

Praktijkervaring

We voeren al jaren met succes implementatietrajecten uit. We kunnen je meenemen in de best-practices om geen onnodig efficiëntieverlies te lijden bij je implementatie. We houden daarbij rekening met de bedrijfscultuur en respecteren de waarden die er heersen binnen de organisatie.

Meer weten?

Het kloppend hart van Plainwater
Tiemen is de ideale brug tussen business en IT. Als ervaren projectmanager met als bonus een achtergrond in psychologie heeft hij de juiste voelsprieten om obstakels in een project tijdig op te sporen en op te lossen.