Beheer

Beheer is een belangrijk component om ervoor te zorgen dat een omgeving up-to-date en stabiel blijft. Daarnaast is het natuurlijk fijn wanneer je een plek hebt waar je terecht kunt met al je vragen en verzoeken. Hierin kunnen wij je ontzorgen!

Hoe robuust ook, een business intelligence applicatie is net als een huis: het heeft onderhoud nodig. Soms gaat het om verkeerde data-invoer, soms is er een update waardoor sommige onderdelen niet langer worden ondersteund. Daarom bieden wij beheer aan voor alle business intelligence applicaties.

  • Monitoring 
  • Incidenten 
  • Changes 
  • Samenwerking Swap Support

Monitoring

Dataprocessen moeten in de gaten worden gehouden. Als er iets niet goed gaat moet iemand met verstand van zaken ernaar kijken. Een persoon met zowel technische kennis als kennis van de bedrijfsprocessen. Wij bieden deze service en grijpen vlot in. We ontzorgen je door in actie te komen wanneer het nodig is.

Incidenten

Fouten belemmeren de bedrijfscontinuïteit en dienen te worden opgelost. Het is dan handig als je iemand kan inschakelen die dit regelt. In vorm van incidenten beheer helpen we je hiermee. We kijken met je mee om de correctie prioritering van de incidenten te rangschikken. We analyseren de impact en de benodigde stappen om het probleem te verhelpen. Tenslotte gaan we een stap verder en kijken we ook hoe we dat soort incidenten kunnen voorkomen.

Changes

Er komen regelmatig wensen vanuit de business om wat wijzigingen door te voeren. Deze wijzigingen vertalen we naar technische impact en uitvoering. We maken een betrouwbare schatting van de changes en doen een voorstel. We zorgen ervoor dat de changes met de bijgewerkte documentatie live zijn. Tenslotte houden we de business op de hoogte van de wijzigingen en eventuele veranderingen in het gebruik van het rapport.

Samenwerking met Swap Support

We hebben het geluk een zusterorganisatie te zijn van een expert op gebied van beheer, namelijk Swap Support. Samen met Swap Support hebben we een servicedesk opgezet voor professioneel en proactief beheer, zo combineren we onze krachten op beheer en business intelligence.

Meer weten?

Vleesgeworden structuur en discipline
Ben is een bedrijfskundige ingenieur met passie voor zowel business als techniek. Daarmee is hij de ideale schakel tussen die twee werelden. Hij werkt graag gestructureerd en doelgericht. Daarnaast heeft hij twee deugden in het leven: ambitie en discipline.