Implementatie

De kern van onze werkzaamheden is het implementeren of migreren van Business Intelligence oplossingen. We begeleiden het project vanaf begin tot eind om ervoor te zorgen dat het product gedragen wordt in de organisatie en je het maximale haalt uit je investering.

Succesvolle implementaties beginnen met een visie en een sterke business case. Deze implementaties laten we het liefst zo flexibel mogelijk lopen om ruimte te laten voor nieuwe inzichten, zonder het budget uit het oog te verliezen.

  • Business case 
  • Succesvolle implementatie 
  • Onze werkwijze 
  • Wat we bieden

Business case

Als er een sterke business case is voor een Business Intelligence oplossing, dan is het tijd voor implementatie. Rapportages die veel handmatig werk kosten kunnen bijvoorbeeld worden geautomatiseerd, of het migreren naar een andere aanbieder kan jaarlijks aanzienlijke bedragen schelen. Daarnaast helpt het project jouw organisatie te harmoniseren, waardoor de effectiviteit aanzienlijk zal verbeteren.

Succesvolle implementatie

Een implementatie is uitdagend op het gebied van techniek, goede adoptie en efficiënte uitvoer. Implementatie betekent veranderen en dat is niet eenvoudig, want niet iedereen heeft evenveel belang bij de verandering. Naast technische consultancy bieden we daarom ook consultancy voor projectmanagement. Beiden zijn essentieel voor een succesvol resultaat.

Onze werkwijze

We zijn bedreven in het opzetten en begeleiden van een implementatie, maar kunnen ook juist ondersteuning bieden, afhankelijk van wat het project nodig heeft. We hebben een sterke voorkeur voor een Agile werkwijze en onze ervaring leert dat dit uiteindelijk het meest efficiënt is, maar we zijn niet dogmatisch en kunnen flexibel omgaan met andere eisen voor een project.

Wat we bieden

  • Projectmanagement: we hebben als doel een efficiënte werkstroom op te zetten die uiteindelijk door de business zelf overgenomen kan worden.  
  • Technische ondersteuning: voor de meest complexe technische vraagstukken kunnen we ook ondersteuning geven voor een lopend traject.  
  • Ontwikkelaars: we bieden allround ontwikkelaars die flexibel zijn en in je team kunnen bewegen. 
  • Requirements-analyse: we vertalen je business vraagstuk naar de passende technische oplossing.

Meer weten?

Naida is een natuurtalent op het snijvlak van Finance en IT. Ze vertaalt businessvraagstukken naar passende technische oplossingen en stroomlijnt projecten om business en IT op dezelfde lijn te krijgen. Naida weet met haar enthousiasme mensen te bewegen.