Trainingen

Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou! Een BI oplossing levert de meeste waarde wanneer er voldoende kennis is binnen je organisatie om alle functionaliteiten te benutten. Wij ontwikkelen hands-on training met echte praktijk cases om zoveel mogelijk kennis over te dragen en te zorgen dat het direct toepasbaar is.

We geven training op een gewenste locatie. De training wordt op maat geleverd om het zo relevant mogelijk te maken voor jou. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologie en hands-on opdrachten.

  • Aansluiting met jouw organisatie 
  • Nieuwste technologie 
  • Hands-on opdrachten 

Aansluiting met jouw organisatie

Onze trainingen onderscheiden zich doordat we niet alleen kijken naar de mogelijkheden van de BI-oplossing, maar vooral ook hoe de business intelligence oplossing ingezet kan worden binnen jouw organisatie. Op deze manier sluit de oplossing optimaal aan op de processen die het hoort te ondersteunen.

Nieuwste technologie

Daarnaast bieden we ook technische trainingen aan voor ontwikkelaars en doe-het-zelvers. Voor professionele aanpak van modelleren, onderhoud en datakwaliteit nemen we je mee in onze trainingen op vakgebieden. Om juist de laatste technieken bij te benen bieden we trainingen aan op het gebied van Microsoft, SAP en Snowflake.

Hands-on opdrachten

We trainen op basis van hands-on opdrachten die toespitsen op de praktijk. Dit werkt het beste, want je leert door te doen. We regelen de juiste materialen en ruimte voor een optimale leeromgeving. Hierin word je ondersteund door experts, die veel persoonlijke aandacht geven om jouw kennis in het vak te versterken.   

Meer weten?

Naida is een natuurtalent op het snijvlak van Finance en IT. Ze vertaalt businessvraagstukken naar passende technische oplossingen en stroomlijnt projecten om business en IT op dezelfde lijn te krijgen. Naida weet met haar enthousiasme mensen te bewegen.