Werken bij

We zijn trots op onze bedrijfscultuur waarmee we prachtige mensen weten te binden, van werk een gezamenlijke hobby kunnen maken, en gedurfde ambities kunnen waarmaken.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een ongedwongen open sfeer, waarbij ons uitgangspunt is dat een gelukkig mens het beste uit zichzelf haalt. Werken bij ons doe je niet omdat het moet, maar omdat je hiermee invulling geeft aan je wens om wat moois achter te laten en jezelf te ontplooien. Je krijgt hierbij alle vertrouwen en ruimte voor het pad dat jij wilt bewandelen, en ook de ondersteuning en ervaring van je collega’s.

 • Geniet van een platte organisatie doordrenkt in humor en Groningse nuchterheid.
 • Neem de ruimte om je te ontwikkelen op jouw initiatief.
 • Praat mee over de koers van het bedrijf met transparantie over alle cijfers.
 • Deel mee in het succes van de onderneming.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en transparantie

We bouwen samen aan een hele fijne onderneming, waar je niet alleen gezamenlijk verantwoordelijkheid voor draagt, maar ook de vruchten van plukt middels winstdeling en aandelen. We zijn een platte organisatie waar niemand de behoefte heeft anderen te moeten managen. Daarom vragen we ook om een gezond niveau van verantwoordelijkheidsgevoel. Iedere mening telt en je krijgt de ruimte om een goed idee te realiseren.  

Rijden in een goede, comfortabele auto is voor ons werk nodig, net als een goede werkplek en gelegenheden om samen te genieten van het goede leven. Die dingen zijn dus allemaal netjes geregeld.

Bekijk onze vacatures

Wil je graag werken bij een informele, enthousiaste club met groeiambities? Dat kan nu! Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie in. Voor goede mensen maken wij altijd plek!

Vacatures

 • BI consultant traineeship

  Geen ervaring vereist

  Sta jij te trappelen om je BI-carrière een kickstart te geven? Plainwater heeft een op maat gemaakt traineeship waar je direct aan de slag kan bij klanten en je certificeringen kunt behalen! Dit doe je samen met onze experts en realiseer je samen de gaafste Business Intelligence & Data Science oplossingen!
  Bekijk de vacature en solliciteer direct!

  Direct solliciteren
 • BI Support Consultant

  (Bijna) geen werkervaring

  Ben jij als centraal aanspreekpunt voor onze klanten en consultants het gezicht van de BI Servicedesk en coördineer jij alle inkomende tickets, changes en overige functionele vragen? Je krijgt vanuit ons het volledige vertrouwen om deze rol helemaal eigen te maken en je team om je heen te bouwen!

  Direct solliciteren
 • SAP BI consultant

  Vanaf 2 jaar werkervaring

  Heb je al wat ervaring maar ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in je BI-carrière? Wil je je verder ontwikkelen met een groep toffe expert in het vakgebied? Dan is deze vacature iets voor jou. Ervaar de vrijheid en realiseer je samen de gaafste Business Intelligence & Data Science oplossingen!

  Direct solliciteren

Meer weten?

Weet je te vinden
Stefan is een echte verbinder en staat graag in contact met veel mensen. Hij gaat voor een pragmatische aanpak om samen resultaat te halen. Hard werken met een glimlach is zijn motto.