• Blog

Plainwater wordt Partner in Education van Fontys Hogeschool ICT!

Joey Verhoeven Consultant

Wij kijken uit naar een langdurige, vruchtbare en vooral leuke samenwerking!

Joey Verhoeven, zelf alumni van de IT & Business opleiding van Fontys Hogeschool ICT, heeft altijd nauw contact gehouden met de opleiding waar hij afstudeerde. Toen hij hoorde van de mogelijkheid om als ervaringsdeskundige te assisteren bij bepaalde vakken heeft hij zijn collega’s bij elkaar geroepen om dit samen met Fontys vorm te geven.
Inmiddels hebben verschillende consultants van Plainwater al mogen assisteren door als klant in een rollenspel met studenten plaats te nemen. Dit is zo realistisch mogelijk gedaan door onze ervaring uit de praktijk mee te nemen en voorbeelden hieruit na te spelen gedurende de interviews. Ook is er ruimte gegeven door Fontys om Plainwater als bedrijf te presenteren voor de studenten. De vrijheid en open cultuur binnen Plainwater roept altijd veel vragen en discussie op, het is mooi om te zien hoe deze vrije manier van werken door de studenten worden gezien.
Na een aantal deelnames aan deze rollenspellen zijn Plainwater, Fontys, de leraren en de studenten tot de conclusie gekomen dat dit een terugkerend onderdeel moet worden. Een partnership is de logische volgende stap.
Vandaag hebben Ad Vissers (directeur van Fontys Hogeschool ICT) en Bastiaan Sanders (Plainwater) een handtekening gezet onder het Convenant. Dit deden ze in het bijzijn van Joris van der Straten (vakdocent), Luciënne Wijgergangs (begeleidster van dit traject) en Joey Verhoeven (Plainwater). Wij doen hierbij de belofte dat we ons best doen om het onderwijs te vernieuwen vanuit de praktijk en in ruil daarvoor mogen wij onze passie delen met studenten.

Meer weten?

Energieke duizendpoot met oog voor detail en volledigheid 
Joey voelt zich al snel vertrouwd in de architectuur van de klant dankzij zijn ervaring met grote SAP BI landschappen. Joey heeft ervaring in beheer en projecten en houdt tijdens zijn werk altijd rekening met beide aspecten van IT.