Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste BI-specialisten.
Zij combineren diepgaande technische expertise met kennis
van bedrijfsprocessen en een nuchtere insteek. Zo realiseren
wij BI-oplossingen die effectief en toekomstbestendig zijn.

Maak kennis met onze experts!

Sorteren

 • Bastiaan Sanders

  Founder & Consultant

  Bastiaan Sanders

  Founder & Consultant

  Laat niets vallen en is verrassend zorgzaam
  Bastiaan is een betrokken consultant met veel ervaring als teamlead en in financiële vraagstukken. Hij beheerst de techniek en is een sterke sparringpartner voor de business. 

 • Daniël Sanders

  Founder & Consultant

  Daniël Sanders

  Founder & Consultant

  Weet alles, maar pepert het er niet in
  Daniël is gefascineerd door de techniek en alle mogelijkheden die het met zich meebrengt. Hij kan zich goed verplaatsen in de klantpositie, en ontwerpt daardoor bereikbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen.

 • Tiemen van der Tuijn

  Partner & Consultant

  Tiemen van der Tuijn

  Partner & Consultant

  Het kloppend hart van Plainwater
  Tiemen is de ideale brug tussen business en IT. Als ervaren projectmanager met als bonus een achtergrond in psychologie heeft hij de juiste voelsprieten om obstakels in een project tijdig op te sporen en op te lossen.

 • Joey Verhoeven

  Consultant

  Joey Verhoeven

  Consultant

  Energieke duizendpoot met oog voor detail en volledigheid 
  Joey voelt zich al snel vertrouwd in de architectuur van de klant dankzij zijn ervaring met grote SAP BI landschappen. Joey heeft ervaring in beheer en projecten en houdt tijdens zijn werk altijd rekening met beide aspecten van IT.

 • Bert Schulte

  Consultant

  Bert Schulte

  Consultant

  De rots in de branding binnen ieder team 
  Bert is een senior SAP BI consultant met een pragmatische en nuchtere houding. In zijn werk is Bert gestructureerd, communicatief en proactief, wat zich vertaalt naar betrouwbare projectresultaten en borging binnen beheer.

 • Hans Geertsma

  Consultant

  Hans Geertsma

  Consultant

  Oog voor het gehele plaatje en toch lekker concreet 
  Hans valt op met zijn enthousiaste houding, werklust en analytisch vermogen. Hij bijt zich vast in lastige vraagstukken en neemt graag de verantwoordelijkheid om de klant echt te helpen.

 • Naida Sadžak

  Partner & Consultant

  Naida Sadžak

  Partner & Consultant

  Schept orde in de grootste chaos 
  Naida is een natuurtalent op het snijvlak van Finance en IT. Ze vertaalt businessvraagstukken naar passende technische oplossingen en stroomlijnt projecten om business en IT op dezelfde lijn te krijgen. Naida weet met haar enthousiasme mensen te bewegen.

 • Ben Marnickam

  Consultant

  Ben Marnickam

  Consultant

  Vleesgeworden structuur en discipline
  Ben is een bedrijfskundige ingenieur met passie voor zowel business als techniek. Daarmee is hij de ideale schakel tussen die twee werelden. Hij werkt graag gestructureerd en doelgericht. Daarnaast heeft hij twee deugden in het leven: ambitie en discipline.

 • Azzeddine Ferchachi

  Consultant

  Azzeddine Ferchachi

  Consultant

  Werkt even hard als hij rijdt 
  Azzeddine is naast werknemer ook ondernemer en kan sterk verbanden leggen en zijn netwerk inzetten. Binnen zijn team werkt hij graag met een vleugje humor en kan hij zijn oplossingsgerichte aanpak in de praktijk brengen.

 • Stefan Blankwater

  Business Development

  Stefan Blankwater

  Business Development

  Weet je te vinden
  Stefan is een echte verbinder en staat graag in contact met veel mensen. Hij gaat voor een pragmatische aanpak om samen resultaat te halen. Hard werken met een glimlach is zijn motto.

 • Femke Straatman

  Consultant

  Femke Straatman

  Consultant

  Een van die parels die structuur én sfeer kan brengen
  Femke is een BI consultant die met een frisse blik naar de wereld kijkt. Haar doel is om mensen te ondersteunen in hun werk zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

 • Emre Kumru

  Microsoft BI consultant

  Emre Kumru

  Microsoft BI consultant

  Laat zich niet gek maken
  Met Emre’s nieuwsgierigheid hebben we de voelsprieten voor nieuwe ontwikkelingen bij Microsoft. Met zijn pragmatische, open en doelmatige aanpak is hij een ware aanwinst voor het team.

 • Ad van Dorpen

  BI consultant

  Ad van Dorpen

  BI consultant

  Zonder poespas ben je beter geholpen
  Ad is in zijn werkwijze iemand met een no-nonsense mentaliteit waarmee hij zich graag vastbijt in complexe vraagstukken. Hij neemt tijd voor de persoon en gaat ervoor de juiste oplossing voor het probleem te vinden.

 • Igor Dolfing

  Microsoft BI consultant

  Igor Dolfing

  Microsoft BI consultant

  DJ/producer, past niet in een hokje maar danst wel in de maat
  Igor laat een frisse wind waaien op elke plek waar hij komt. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, maar hij zorgt er ook voor dat doelstellingen en oplossingen zonder ruis worden gerealiseerd.

 • Bjorn Feijen

  BI consultant

  Bjorn Feijen

  BI consultant

  Brengt comfort in het team
  Bjorn is een gepassioneerde BI-consultant op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Dankzij een business achtergrond kan hij goed schakelen tussen Business en IT. Zijn passie voor het werk brengt zowel enthousiasme als een constructief kritische stem in het team.

 • Mauritz Gesink

  Consultant

  Mauritz Gesink

  Consultant

  Alles ziet er gelikt uit
  Mauritz is creatief, flexibel en gefocust op goede resultaten. Zijn ambitie vertaalt hij naar informatiehonger en een oplossing die er altijd net iets beter, innovatiever en mooier uit komt te zien.

 • Pien Jager

  Microsoft BI consultant

  Pien Jager

  Microsoft BI consultant

  Leest door finance stukken als door een Donald Duck
  Tijdens haar jaren in de wereld van fusies en overnames heeft ze geleerd om een bedrijf snel te analyseren, financiële data te modelleren en waardevolle elementen van een bedrijf te identificeren. Pien kenmerkt zich door haar creativiteit, enthousiasme en oog voor detail.

 • Mirjam Kronemeijer

  Administrateur/Officemanager

  Mirjam Kronemeijer

  Administrateur/Officemanager

  Vindt het leuk om gebeld te worden 
  Mirjam is als administrateur en officemanager een verbinder van cijfers en mensen. Pragmatisch en oplossingsgericht regelt ze alles omtrent de administratie en zorgt ze voor structuur en overzicht op kantoor. Daarnaast ontvangt ze je elke dag met een glimlach!

 • Stan van Seggelen

  SAP BI consultant

  Stan van Seggelen

  SAP BI consultant

  Analytisch en onderzoekend, maar dan met empathie
  Door zijn achtergrond in onderzoek heeft hij een sterke analytische blik met oog voor detail. Hij is leergierig en erg empathisch ingesteld waardoor hij floreert in een team. Het is zijn doel om met de kracht van data de klant tot nieuwe inzichten te kunnen brengen.

 • Cassandra Detz

  BI consultant

  Cassandra Detz

  BI consultant

  Brengt leven in de brouwerij en weet je te verrassen
  Cassandra brengt sfeer in kantoor en weet met haar proactieve houding snel resultaten te behalen. Ze wordt door haar collega’s gekenmerkt als service-minded met sterke communicatieve skills.

 • Arno van Oss

  Microsoft BI consultant

  Arno van Oss

  Microsoft BI consultant

  Wandelende oprechtheid met een droog gevoel voor humor
  Arno is Microsoft BI consultant met een bachelor in ICT & Business. Arno is leergierig en neemt nieuwe informatie razendsnel tot zich. Hierdoor kan hij zich complexe vraagstukken snel eigen maken. Hij is erg gedreven en het leveren van kwaliteit staat voorop.

 • Hans Bouwers

  Senior SAP BI specialist

  Hans Bouwers

  Senior SAP BI specialist

  Een bak aan kennis, ervaring en structuur, maar vooral een ontzettende goedzak
  Hans heeft veel ervaring met IT binnen en buiten business intelligence en heeft daarom een fundamenteel begrip van de applicaties. Hij weet zijn kennis met enthousiasme en precisie over te brengen op de jonge garde, om zo Plainwater en haar klanten te helpen groeien.

 • Wessel van Dommelen

  Microsoft Business Consultant

  Wessel van Dommelen

  Microsoft Business Consultant

  Ik denk, dus ik ben… aanwezig met een kritische glimlach
  Als gepromoveerd filosoof is Wessel een bedreven sparringpartner en heeft hij de tools in huis om kritisch mee te denken. Met humor en rust gaat Wessel samen met de klant op zoek naar de beste oplossingen.

 • Kevin de Kuyper

  Microsoft BI Consultant

  Kevin de Kuyper

  Microsoft BI Consultant

  De definitie van stressbestendig
  Kevin heeft veel ervaring in het jongleren tussen kritische projecten zonder daarbij zijn rust en overzicht te verliezen. Hij krijgt snel begrip op de functionele processen van de klant en houdt altijd oog voor de datakwaliteit.

 • Thijn Nijsten

  SAP BI consultant

  Thijn Nijsten

  SAP BI consultant

  Een stille kracht verzet bergen
  Thijn heeft het bedrijfsleven van jongs af aan meegekregen en vertaalt dat naar sterke analyses van bedrijfsprocessen en mogelijkheden voor verbeterde efficiëntie. Het is zijn doel om met de data bedrijven tot nieuwe inzichten te brengen en ze vooruit te helpen.

 • Wessel Dijk

  Consultant

  Wessel Dijk

  Consultant

  Nieuwsgierig en altijd betrokken
  Wessel is een enthousiaste, nieuwsgierige en zorgzame persoonlijkheid en daarmee een motiverende aanwezigheid in je team. Hij heeft veel ervaring in beheer als in project en heeft daarom een goed oog voor behoud van kwaliteit en zekerheid.

 • Mark Lakerveld

  Microsoft BI consultant

  Mark Lakerveld

  Microsoft BI consultant

  Weet je verhaal beter te structureren terwijl je het nog vertelt
  Mark kan bijzonder snel de situatie analyseren en structureren. Met zijn technisch bedrijfskundige achtergrond en ervaring bij internationale productiebedrijven kan hij daarom snel bedrijfsprocessen doorgronden. Met Mark heb je de olie om je project gesmeerd te laten lopen.

 • Sverre Brok

  Consultant

  Sverre Brok

  Consultant

  Intelligenter dan 99% van de nerds, zonder het te zijn
  Sverre is een knappe kop op het gebied van logica en wiskunde, met een diepgaande interesse in de wereld van AI. Hij brengt niet alleen een sterk analytisch denkvermogen met zich mee, maar ook topkwaliteit dankzij zijn scherpe oog voor detail. Met zijn rustige en teamgerichte houding is hij een waardevolle speler in elke club.

 • Emma Schipper

  Consultant

  Emma Schipper

  Consultant

  Een nuchtere Twentse met een slimme drive naar succes!
  Emma, een gedreven consultant met een achtergrond in Business & IT, verbindt mensen en ideeën voor optimale bedrijfsprocessen. Met analytische vaardigheden en oplossingsgerichte mindset levert ze snel onderbouwde oplossingen. Haar scherpe oog voor detail en sterke communicatieve vaardigheden maken haar waardevol voor elk project.

Bekijk onze vacatures

Onder de indruk van die lijst met super leuke potentiële collega's? Dat snappen we wel. Wees gerust er is misschien ergens op deze pagina ook wel een plekje jou! Kijk hier onder naar de open staande vacatures
  Solliciteer direct
 • BI consultant traineeship

  Geen ervaring vereist

  Sta jij te trappelen om je BI-carrière een kickstart te geven? Plainwater heeft een op maat gemaakt traineeship waar je direct aan de slag kan bij klanten en je certificeringen kunt behalen! Dit doe je samen met onze experts en realiseer je samen de gaafste Business Intelligence & Data Science oplossingen!
  Bekijk de vacature en solliciteer direct!

  Direct solliciteren
 • BI Support Consultant

  (Bijna) geen werkervaring

  Ben jij als centraal aanspreekpunt voor onze klanten en consultants het gezicht van de BI Servicedesk en coördineer jij alle inkomende tickets, changes en overige functionele vragen? Je krijgt vanuit ons het volledige vertrouwen om deze rol helemaal eigen te maken en je team om je heen te bouwen!

  Direct solliciteren
 • SAP BI consultant

  Vanaf 2 jaar werkervaring

  Heb je al wat ervaring maar ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in je BI-carrière? Wil je je verder ontwikkelen met een groep toffe expert in het vakgebied? Dan is deze vacature iets voor jou. Ervaar de vrijheid en realiseer je samen de gaafste Business Intelligence & Data Science oplossingen!

  Direct solliciteren
Bekijk alle vacatures

Meer weten?

Wandelende oprechtheid met een droog gevoel voor humor
Arno is Microsoft BI consultant met een bachelor in ICT & Business. Arno is leergierig en neemt nieuwe informatie razendsnel tot zich. Hierdoor kan hij zich complexe vraagstukken snel eigen maken. Hij is erg gedreven en het leveren van kwaliteit staat voorop.