SAP

SAP is een van ‘s werelds meest toonaangevende producenten van software en diensten voor het managen van bedrijfsprocessen. De ontwikkelingen bij SAP ondersteunen effectieve dataverwerking en informatiestromen binnen maar ook juist tussen organisaties. Als SAP partner hebben we korte lijntjes om samen het onderste uit de kan te kunnen halen.

Met SAP heb je een sterke oplossingen in handen als basis voor je Business Intelligence & Data Analytics. De verschillende software producten leiden tot inzichten in opbrengsten en prestaties, helpen je processen te optimaliseren en stellen je in staat problemen te ontdekken en ook op te lossen. Hiermee ondersteunen ze je organisatie in het maken van data-gedreven keuzes en maken ze de juiste inzichten toegankelijk voor de werknemers die deze nodig hebben.

  • Partnerschap: Plainwater & SAP werken nauw samen om bedrijven te helpen bij het implementeren en gebruiken van SAP-oplossingen.
  • Innovatie: Plainwater en SAP investeren voortdurend in nieuwe technologieën om bedrijven te helpen hun prestaties te verbeteren.
  • Ervaring en expertise: Plainwater heeft enorme ervaring en diepgaande kennis van het SAP portfolio in de enterprise software-industrie
Oplossingen ontwerpen

Robuuste oplossingen, grote sprongen 

De systemen van SAP staan terecht bekend als robuuste oplossingen, kenmerkend voor de Gründlichkeit van het Duitse bedrijf. In tegenstelling tot Microsoft zet SAP juist wel in om een volledige oplossing aan te bieden voor je uitdagingen, waardoor je mensen minder verschillende tools goed hoeven leren te kennen.  

Het Business Intelligence ecosysteem van SAP helpen bij een eenvoudige presentatie van je data, waardoor het snel duidelijk wordt naar welke inzichten je kunt handelen. Daarnaast maakt SAP datawarehousing en data integratie mogelijk, kun je eenvoudig je data uit verschillende bronnen ophalen en vervolgens voorbereiden voor data analyse.

Een compleet aanbod 

Van alle wereldwijde transacties raakt 77% op de één of andere manier een SAP systeem. Ze zijn zo wijdverspreid dankzij hun uitstekende neus voor wat het bedrijfsleven nodig heeft en zijn daarin ook heel compleet.  

Als gerespecteerd partner van SAP kennen de verschillende oplossingen voor Plainwater weinig geheimen, onze kracht ligt met name in onderstaande oplossingen van SAP.

compleet aanbod

SAP Business Technology Platform – BTP 

SAP Business Technology Platform (SAP BTP) brengt data en analyses, kunstmatige intelligentie, applicatieontwikkeling, automatisering en integratie samen in één uniforme omgeving.

Kijk hier ook eens hoe we samen met o.a. ASML en Asics “best practices” ontwikkeld hebben voor het gebruik van data in het BTP landschap.

Bekijk hieronder een overzicht van de SAP tools waar wij mee werken.

SAP HANA / SAP HANA Cloud

SAP HANA is een snelle en krachtige database die real-time data-analyse met meerdere modellen biedt en dient als platform voor ERP-software en andere zakelijke toepassingen.

SAP Business Warehousing – BW 

Als uitbreiding op SAP HANA biedt SAP ook SAP BW is een krachtig, schaalbaar datawarehouse dat organisaties kan helpen om hun bedrijfsdata te beheren en klaar te maken voor analyse en rapportages.

SAP Datasphere

Met Datasphere, de volgende fase in de evolutie van datawarehousing, brengt SAP data & analyse samen in een cloudoplossing.

SAP Analytics Cloud (planning and Analytics) – SAC 

SAC brengt drie belangrijke onderdelen van bedrijfvoering bij elkaar in één platform; Planning, (Predictive) Analytics en Business Intelligence.

SAP Business Planning and Consolidation – BPC

BPC is hèt rapportage platform voor het ondersteunen van het financiële consolidatie, plannings-, budgetterings- en management rapportage proces.

SAP Business Objects -BO

Niet alle bedrijven kunnen of willen werken met cloud software. SAP BusinessObjects BI Suite (SAP BO) is een on-premise-platform van SAP voor Business Intelligence (BI).

SAP Analysis for Office Excel & SAC Excel plugin

Analysis for Office is bedoelt voor data-analyses en maakt het mogelijk om uitschieters en trends direct in Excel te identificeren.

SAP Archtectuur advies

Zoals je ziet heeft SAP veel producten en al deze producten hebben een gedeeltelijke overlap in functionaliteit. Wij helpen je graag of wegwijs te worden in het SAP portfolio zodat architectuur weer lees wordt.

Meer weten?

Weet alles, maar pepert het er niet in
Daniël is gefascineerd door de techniek en alle mogelijkheden die het met zich meebrengt. Hij kan zich goed verplaatsen in de klantpositie, en ontwerpt daardoor bereikbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen.