Data Science

Het is steeds makkelijker om over te gaan op data science en niet langer te rapporteren op het verleden, maar je meer te richten op de toekomst. Met Plainwater richten we ons op heldere data met waarborgen voor kwaliteit, waarna de stap naar data science snel gemaakt is.

Analyse van bestaande data geeft waardevolle inzichten in wat er zich de afgelopen tijd binnen jouw organisatie heeft afgespeeld, maar soms willen we nog een stap verder gaan. Denk bijvoorbeeld aan het werpen van een blik op de toekomst met voorspellende analyses, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten op basis van klantgedrag.

  • Data science begint met een goede dataset 
  • Je kunt juist veel inzicht verkrijgen door minder doelgericht te werk te gaan 
  • Met data science ga je van bijsturen naar koers bepalen

Data science met een wetenschappelijke blik

Data science valt of staat met heldere data. We helpen je om je data volwassenheid ver genoeg te krijgen om de potentie van data science optimaal te benutten. Met de nieuwe beweging op de datamarkt, waardoor je ook datasets kunt aanschaffen, is data science nu voor meer partijen een geschikte strategie.  

Dit maakt het mogelijk om voorspellingen en complexe analyses te doen zodat er binnen organisaties nog efficiënter gestuurd kan worden.

Meer weten?

Laat zich niet gek maken
Met Emre’s nieuwsgierigheid hebben we de voelsprieten voor nieuwe ontwikkelingen bij Microsoft. Met zijn pragmatische, open en doelmatige aanpak is hij een ware aanwinst voor het team.